Μήνυμα Κοινοτικό Συμβούλιο Διαφημίσεις Ανακοινώσεις Επικοινωνία
 

Η φύση χάρισε απλόχερα τις ομορφιές της στον Ασκά. Ο  κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη μεγαλουργό φύση περιδιαβαίνοντας στο Μονοπάτι της Φύσης.

Το Μονοπάτι εκτείνεται από την  κατοικία Σοφία Τσαγκαρίδη, που βρίσκεται στον κύριο υπεραστικό δρόμο μέχρι την Πλαγιά Πάνω Αμπέλια.  Περιδιαβαίνοντας κανείς το Μονοπάτι θα εισπνεύσει καθαρό αέρα και θα θαυμάσει το φυσικό περιβάλλον.

Εντύπωση προκαλεί στον περπατητή, η απέραντη θέα προς τον τουρκοκρατούμενο Πενταδάχτυλο, καθώς θα κατηφορίζει προς την οικία του Γεωργίου Μυλωνά

Στο διάβα του, ο περπατητής θα συναντήσει όλων των ειδών τα δέντρα, και ποικιλία ανθέων. Θα θαυμάσει το καταπράσινο χρώμα των φουντουκιών  και καρυδιών. Κατά τους ανοιξιάτικους μήνες, όταν η πλούσια βλάστηση ντύνεται με τα ωραιότερα χρώματα της,  η περιδιάβαση στο μονοπάτι αποτελεί ένα μαγευτικό ταξίδι.

Χωρίς αμφιβολία, ο περπατητής θα ξετρελαθεί από το κελάδημα των αηδονιών και των άλλων πτερωτών μουσικών της άγριας βλάστησης.

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί πως το Μονοπάτι, διαθέτει παγκάκια, ούτως ώστε ο επισκέπτης να ξεκουράζεται και να μπορεί να απολαύσει τον καθαρό αέρα, τα χρώματα της φύσης και τις μελωδίες των πουλιών όσο το δυνατό για περισσότερη ώρα.  

 

Πηγή:
Κυριάκος Αργυρού, πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου

Διαφημίσεις
Επικοινωνία
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  AΣΚΑ
Πλατεία Τιμίου Σταυρού
2752, Ασκάς
Τηλ: 22643220
Φαξ: 22643220